Διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση (2022-23)

Το σχολείο ανέλαβε την πραγματοποίηση διαδικτυακής ενημερωτικής συνάντησης με στόχο την ενημέρωση των γονέων/κηδεμόνων των μαθητών/τριών μας. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου. 

meeting

Η ομιλία με θέμα τον κυβερνοεκφοβισμό των μαθητών/τριών πραγματοποιήθηκε από την Πληροφορικό του σχολείου, κ. Χαρίσκου Χρυσάνθη, η οποία είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτικός της CISCO. 

Στο τέλος της εισήγησης, με αφόρμηση τις απόψεις που κατατέθηκανκλήθηκαν οι συμμετέχοντες/ουσες (Διεθυντής, εισηγήτρια, καθηγητές/τριες, γονείς/κηδεμόνες) να συζητήσουν,  ώστε να δοθεί η δυνατότητα και στους γονείς να εκφράσουν τις δικές τους ανησυχίες και να προτείνουν, ίσως, συνέχεια στις δράσεις του σχολείου. 

Τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά και αποτέλεσαν έναυσμα για περαιτέρω επικοινωνία, καθώς στην τηλεδιάσκεψη πήραν μέρος 24 γονείς/κηδεμόνες, αλλά κατά τη διάρκεια η συμμετοχή έφτασε στα 54 άτομα συνολικά.

Μακροπρόθεσμα τέθηκαν στόχοι ώστε να υπάρξει αναβάθμιση περισσότερων δράσεων σχετικά με την αλληλεπίδραση εκπαιδευτικών και γονέων.

Υπεύθυνες εκπαιδευτικοί: Ιορδανίδου Άννα, Βασιλειάδου Φωτεινή, Παρασκευαΐδου Μαρία, Χαρίσκου Χρυσάνθη.