Διάκριση του μαθητή Γκίκα Άντονι σε διαγωνισμό της Βουλής των Εφήβων (2018-19)

movies-clipart-kid-7

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

"Φωτογραφίζω με τα μάτια της καρδιάς μου. Η αποστολή μου είναι να σας πω μια ιστορία", Γ. Μπεχράκης, φωτογράφος-φωτορεπόρτερ (1960-2019).

Πόσοι τρόποι άραγε υπάρχουν για να αφηγηθεί κανείς μια ιστορία;

Σίγουρα όχι ένας!

Μπορεί κανείς να αφηγηθεί μια ιστορία γράφοντας ένα διήγημα, ένα ποίημα, ένα τραγούδι ή να τη ζωγραφίσει φτιάχνοντας μια αφίσα ή να τη σκηνοθετήσει δημιουργώντας ένα βίντεο?

Το Ίδρυμα της Βουλής στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Βουλή των Εφήβων Βήματα Δημοκρατίας: Κάνοντας πράξη τη συμμετοχή, ΚΔ΄ Σύνοδος 2018-2019, διοργανώνει καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς για μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων του Λυκείου και των ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ.

Μέσα από τα μάτια της καρδιά σας , σας καλούμε να μας πείτε μια δική σας ιστορία.

Διαλέξτε εσείς με ποιον τρόπο θα θέλατε να την αφηγηθείτε! Περιμένουμε να διαβάσουμε, να δούμε και να ακούσουμε τις ιστορίες σας.

Από το πρόγραμμα «Βουλή των Εφήβων» 

Το σχολείο μας συμμετείχε στο διαγωνισμό δημιουργίας βίντεο και η επιτροπή του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Βουλή των Εφήβων του Ιδρύματος της Βουλής, ΚΔ΄ Σύνοδος, 2018-2019, αποφάσισε να απονεμηθεί ο 3ος έπαινος στον ΑΝΤΟΝΙ ΓΚΙΚΑ, μαθητή του Γενικού Λυκείου Νιγρίτας (Α΄ τάξη).

Δείτε το βραβευμένο βίντεο εδώ

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Χαριστούλη Αργυρή.